Q

Xtreamer Q informatie

Q

Informatie over de Xtreamer Q

De Xtreamer Q is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,7 inch en draait op een niet de allersnelste MTK MT6589. Als laatste is de Q voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Q

De Q heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Q flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Q

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU MTK MT6589
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 2000 mAh