ZP700 Cuppy

ZOPO ZP700 Cuppy informatie

ZP700 Cuppy

Informatie over de ZOPO ZP700 Cuppy

De ZOPO ZP700 Cuppy is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,7 inch en draait op een niet de allersnelste MTK6582. Als laatste is de ZP700 Cuppy voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de ZP700 Cuppy

De ZP700 Cuppy heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de ZP700 Cuppy flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de ZP700 Cuppy

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU MTK6582
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 1750 mAh