Blade L130

ZTE Blade L130 informatie

Blade L130

Informatie over de ZTE Blade L130

De ZTE Blade L130 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste Spreadtrum SC7731E. Daarnaast is is de Blade L130 ook nog eens voorzien van de nieuwste Android-versie 9 (Pie).

Pluspunten van de Blade L130

De Blade L130 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Blade L130 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 1,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Blade L130

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 9.0 (Pie) Go Edition
  CPU Spreadtrum SC7731E
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 1,3
  Dual SIM Ja
  Accu 1400 mAh