Blade L7A 16GB

ZTE Blade L7A 16GB informatie

Blade L7A 16GB

Informatie over de ZTE Blade L7A 16GB

De ZTE Blade L7A 16GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5 inch en draait op een niet de allersnelste Spreadtrum SC7731G. Daarnaast is is de Blade L7A 16GB ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de Blade L7A 16GB

De Blade L7A 16GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Blade L7A 16GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5 inch touchscreen erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Blade L7A 16GB

  Het grootste minpunt van de Blade L7A 16GB is het gewicht van 159 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU Spreadtrum SC7731G
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 2200 mAh