Blade L8 Dual SIM

ZTE Blade L8 Dual SIM informatie

Blade L8 Dual SIM

Informatie over de ZTE Blade L8 Dual SIM

De ZTE Blade L8 Dual SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5 inch en draait op een niet de allersnelste Spreadtrum SC7731E. Daarnaast is is de Blade L8 Dual SIM ook nog eens voorzien van de nieuwste Android-versie 9 (Pie).

Pluspunten van de Blade L8 Dual SIM

De Blade L8 Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Blade L8 Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Blade L8 Dual SIM

  Met een schermgrootte van 5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 9.0 (Pie) Go Edition
  CPU Spreadtrum SC7731E
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 2000 mAh